To "I'm Dying Up Here" μας άφησε χρόνους

Ζωή σε λόγου μας.

Δυστυχώς, το "I'm Dying Up Here" απεβίωσε. Ό,τι και να έκαναν οι συντελεστές, δεν κατάφεραν να αναβιώσουν τη σειρά.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από TV & Series Finale, το οποίο μας ενημέρωσε ότι η δραματική κωμωδία δεν θα ανανεωθεί για 3η σεζόν.

Το "I'm Dying Up Here" έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας το 2017 και παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, ανανεώθηκε και για 2η σεζόν. Η νέα

σεζόν τα πήγε καλύτερα, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσουν εν ζωή. Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθετήθηκε από τον Jonathan Levine (50/50, The Night Before, Warm Bodies) και βασίζεται στο ομώνυμο (και μη μυθοπλαστικό) βιβλίο του William Knoedelseder. Εκτελεστικός παραγωγός της σειράς ήταν ο Jim Carrey.

Πρωταγωνιστούν οι Melissa Leo, Ari Graynor, Michael Angarano, Clark Duke, Andrew Santino, Erik Griffin, RJ Cyler, Al Madrigal και Jon Daly. O δημιουργός David Flebotte μας παρουσίασε μια ομάδα νεαρών stand-up comedians της δεκαετίας του '70, οι οποίοι κυνηγούσαν τη διασημότητα και μια θέση στην τηλεοπτική εκπομπή "Tonight Show" του Johnny Carson. Όλα αυτά είχαν σαν κέντρο το "Goldie's Comedy Club", το οποίο ανέδειξε πολλά μεγάλα ονόματα της αμερικάνικης κωμωδίας. Η ιδιοκτήτρια προσπαθούσε να βοηθήσει την ομάδα, και η σειρά παρουσίαζε στο σύνολό της τις καθημερινές δυσκολίες και επιτυχίες των πρωταγωνιστών.

Η σειρά αποτελείται από δύο σεζόν των 10 επεισοδίων.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα