Κούμαν για Μπαρτσελόνα : «Ήταν, είναι και θα είναι καλύτερη ομάδα με τον Μέσι»

Ο Ρονάλντ Κούμαν δεν σταματάει να αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την Μπαρτσελόνα. Παρότι ο Αργεντινός αστέρας ήταν στα «μαχαίρια» με τον σύλλογο, ο Ολλανδός τεχνικός τόνιζε συνεχώς πως ο έμπειρος επιθετικός είναι βαρόμετρο για την ομάδα.

Με δηλώσεις του στο «Sport», ο Κούμαν αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την λήξη της διαμάχης του με τον διεθνή άσο ενώ παραδέχθηκε πως η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη με εκείνον από ότι χωρίς. Ακόμα, ανέφερε πως ο Μέσι

είναι έτοιμος παρά τα όσα έγιναν και θέλει να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά είπε: «Όταν έφτασα μου είπαν ότι ο Μέσι ήταν δυσαρεστημένος. Πήγα στο σπίτι του και μιλήσαμε. Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ήταν δυσαρεστημένος και ήταν ειλικρινής.

Του είπα ότι το μόνο πράγμα που μπορούσα να αλλάξω ήταν τα ζητήματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο: το σύστημα παιχνιδιού, τη θέση του στο γήπεδο, η σημασία του στην ομάδα. Αλλά τα προβλήματα που είχε με τον σύλλογο δεν μπορούσα να τα λύσω.

Παρά τα προβλήματα που είχε με το σύλλογο, ο Μέσι μου έδειξε να είμαι άτομο που θέλει να κερδίσει τίτλους και να παραμείνει ο καλύτερος» πρόσθεσε ο Ολλανδός, σημειώνοντας: «Η Μπαρτσελόνα ήταν, είναι και θα είναι καλύτερη ομάδα με τον Μέσι από ότι χωρίς αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα