Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς (video)

Μετά το πρώτο φιλικό της σεζόν, το πρόγραμμα περιελάμβανε ξεκούραση για το πρωϊνό. Απαντες επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας το απόγευμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του έφτασαν από νωρίς στο προπονητικό κέντρο προετοιμάζοντας τις εγκαταστάσεις για τη συνέχεια.

Με τον Μουλέν και τον Λεβέκ εκτός (σ.σ. παρέμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπεία), τον Βιεϊρίνια να κάνει αποθεραπεία, τρέχοντας μαζί με τον Γιώργο Τσονάκα περιμετρικά των γηπέδων, όπως έκανε ατομικά κι ο Μπαλογιάννης στο πρώτο μέρος της προπόνησης, οι υπόλοιποι αρχικά επιδόθηκαν σε άσκηση για την κυκλοφορία
της μπάλας σε περιορισμένο χώρο, με στόχο τις πέντε διαδοχικές επαφές χωρίς να παρέμβει αντίπαλος.

Κάθε τέτοια .... επιτυχία έδινε έναν πόντο στην ομάδα που το κατάφερνε. Με τα μαύρα ήταν οι Μιχόγεβιτς, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Χατσερίντι, Λάμπρου και Χαρίσης, με τα πράσινα οι Ενρίκε, Ελ Καντουρί, Μάτος, Κάνιας, Βαρέλα, Μυστακίδης, Κουλούρης, με τα πορτοκαλί οι Ζαμπά, Σάκχοφ, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πέλκας και ... «μπαλαντέρ» με τα μπλε οι Κίτσιου, Λημνιός.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν δυο ομάδες, όχι ισάριθμες λόγω των απουσιών, που όπως όλα δείχνουν θ’ αποτελέσουν και τις δυο ενδεκάδες για το δεύτερο φιλικό της σεζόν, κόντρα στην Αντερλεχτ την προσεχή Παρασκευή. Στη μια ήταν στην άμυνα οι Κίτσιου δεξιά, Βαρέλα με Χατσερίντι στο κέντρο της άμυνας (σ.σ. για πρώτη φορά μαζί) κι ο Κρέσπο αριστερά.

Αμυντικά χαφ οι Κάνιας – Σάκχοφ, μπροστά τους ο Ελ Καντουρί, δεξιά του ο Λάμπρου, αριστερά ο Ζαμπά και στην κορυφή ο Μυστακίδης. Στην άλλη ομάδα, στην άμυνα ήταν ο Μάτος, Μιχόγεγεβιτς – Μαλεζάς στο κέντρο και στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης προστέθηκε ο Μπαλογιάννης. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μαουρίσιο – Κάνιας, μπροστά τους ο Πέλκας, δεξιά ο Ενρίκε, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Το ένα γκρουπ δούλεψε πάνω σε άσκηση που είχε να κάνει με απλούς μεν αλλά γοργούς συνδυασμούς που έβγαζαν τον επιτιθέμενο υπό γωνία τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια της άσκησης έπρεπε να εκτελέσουν και με το άλλο πόδι. Την ίδια στιγμή, η άλλη ομάδα δούλευε πάνω σε τακτική, με πίεση ψηλά και μεγάλη ταχύτητα αντίδρασης μόλις έπαιρνε την κατοχή.

Σ’ αυτό το γκρουπ επέβλεπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνοντας οδηγίες και κάνοντας διορθωτικές παρατηρήσεις ... Το τέλος της προπόνησης έφερε τις δυο ομάδες αντιμέτωπες σ’ ελεύθερο διπλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα