Επιστροφή ... μασκοφόρου Πέλκα, διάγνωση για Ελ Καντουρί

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά από την περασμένη Τετάρτη όταν και υποβλήθηκε σ’ επέμβαση ανάταξης ρινικού οστού ο Δημήτρης Πέλκας «αντάμωσε» τους συμπαίκτες του στην προπόνηση καθώς προμηθεύτηκε την ειδική, προστατευτική μάσκα με την οποία θα πορευτεί μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του, τόσο σε συνθήκες προπόνησης όσο και σε αγώνα, με την τεχνική ηγεσία να τον υπολογίζει και για την επικείμενη, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα την προσεχή Κυριακή.

Αντιθέτως, δυσάρεστα είναι τα νέα
για τον Ελ Καντουρί, καθώς υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό όχι ακριβώς στο ίδιο σημείο αλλά στην ίδια μυϊκή μάζα (σ.σ. δεξιούς οπίσθιους μηριαίους) με τον προηγούμενο που είχε ταλαιπωρηθεί μένοντας εκτός δράσης για διάστημα έξι εβδομάδων, κάτι που συνιστά υποτροπή. Κατά συνέπεια, τίθεται εκτός για τις επόμενες δυο με τρεις εβδομάδες, χρονικό διάστημα που παραπέμπει σε θλάση β’ βαθμού.

Στα υπόλοιπα της ημέρας, όλοι όσοι πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο Αγρίνιο πραγματοποίησαν ομαλό πρόγραμμα επιστροφής σε συνθήκες εκγύμνασης, συμμετέχοντας αρχικά μεν στο ζέσταμα και σε παιχνίδι κατοχής δυο γκρουπ αλλά στη συνέχεια επιδόθηκαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης εντός γυμναστηρίου και πισίνας. Για τους υπόλοιπους το ... μενού περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής σε περιορισμένο εμβαδό, ενώ ακολούθως αντίστοιχες ανάπτυξης που κατέληγαν με αντίπαλο έναν τερματοφύλακα μπροστά από τρεις μικρές εστίες. Πρωϊνό είναι το αυριανό ραντεβού στην προπόνηση στις 11.00 στη Νέα Μεσημβρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα