Ντούβιερ: «Νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας»

Δύσκολη αποστολή στην Ιταλία κόντρα στην Αβελίνο θα έχει το βράδυ της Τετάρτης ο Άρης, που σύμφωνα με τον Μπράις Ντούβιερ πρέπει να νικήσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε, βέβαια, πως
το θετικό αποτέλεσμα δεν είναι αρκετό για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Εχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να νικήσεις εκτός έδρας» ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός παίκτης, για να συνεχίσει:

«Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Αβελίνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, στην οποία είναι αρκετά δυνατή. Εχει, ακόμη, δυο προσθήκες, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (σ.σ. ήταν τραυματίες στη μάχη της Θεσσαλονίκης οι Κίριλο Φεσένκο, Μπρούνο Φιτιπάλντο) και αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους».
Keywords
Τυχαία Θέματα