Επιστρέφουν αλλά δεν υπολογίζονται άμεσα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει τους Μυστακίδη και Λουτσιάνο να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όμως δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει με τους δυο παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ,
ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Λουτσιάνο θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο με τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμος. Μάλιστα, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να δώσουν ένα φιλικό στη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να πάρει ο παίκτης λεπτά συμμετοχής πριν επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην ενδεκάδα που παρατάσσει στα τελευταία ματς των «πράσινων», με τον Δώνη στην κορυφή της επίθεσης, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τον Κουρμπέλη στην ενδεκάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιον θα αντικαταστήσει ο Κουρμπέλης και που θα αγωνιστεί, καθώς υπάρχει σκέψη για τη χρησιμοποίησή του στο κέντρο της άμυνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα