Προέχει ο ημιτελικός του κυπέλλου

Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στρέψει άμεσα την προσοχή της στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας στην άκρη της χαμένη ευκαιρία που είχε στο Περιστέρι, για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται απογοητευμένοι από το τελικό 1-1 με τον Ατρόμητο και θεωρούν πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι
ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα έπαιξαν η κούραση από την προσπάθεια του Κιέβου, καθώς επίσης και ο τραυματισμός του Σιμόες. Πλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση με τους «βυσσινί», εκεί που η Ένωση θέλει να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα μάθει την Τρίτη αν μπορεί να υπολογίζει στους Αραούχο, Σιμόες και Χουλτ, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το Περιστέρι. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα