Επιστρέφει το 2D mode για το Mario and Sonic at the Tokyo 2020 Olympics

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Η SEGA ανακοίνωσε, ότι στο Mario and Sonic at the Tokyo 2020 Olympics θα επιστρέψει η δυνατότητα να αναμετρηθεί κανείς με τους φίλους του ή το ΑΙ στο κλασσικό 2D-pixelated mode, με το οποίο γνωρίσαμε και το franchise.

Στο νέο αυτό trailer, μπορείτε να δείτε πολλούς από τους γνωστούς χαρακτήρες των παιχνιδιών της σειράς σε 2D, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα αθλήματα. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί, εάν όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμοι σε αυτό το mode.

Σύμφωνα με τη SEGA, οι 2D ήρωες θα μπορέσουν να αναμετρηθούν σε 10 διαφορετικά αθλήματα:

100 μέτρα sprint Καταδύσεις 10 μέτρων Σκυταλοδρομίες 400 μέτρων Τζούντο Ιππασία Καγιάκ 1000 μέτρων Άλμα εις μήκος Αγώνας μαραθωνίου Σκοποβολή Volley

Μαζί με τους ίδιους τους κλασσικούς χαρακτήρες της Nintendo και της SEGA θα "επιστρέψουν σε παλαιότερες εποχές" και το υπόλοιπο περιβάλλον των σταδίων, καθώς η SEGA θέλει να φέρει με αυτόν τον τρόπο ξανά στη ζωή τους Ολυμπιακούς του 1964, που έγιναν στο Tokyo στις οθόνες μας.

Το Mario and Sonic at the Tokyo 2020 Olympics θα κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch στις 5 Νοεμβρίου για την Αμερική και στις 8 Νοεμβρίου για την Ευρώπη.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019
Keywords