Ξεχωρίζει η μάχη των «δικεφάλων»

Η αναμέτρηση των «δικεφάλων», ΑΕΚΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Betshop Basketleague. Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, Λήμνος και Χολαργός ετοιμάζονται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας τους στην
κατηγορία.

Το Σάββατο
Προερχόμενοι από ήττες στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο επιστρέφοντας στις εγχώριες διοργανώσεις. Σαφώς μεγαλύτερη η πίεση για την «Ένωση», η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (Περιστέρι, Χάποελ). Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε στην Αθήνα, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής τέθηκαν εκτός μάχης με τραυματισμούς οι Γκάρετ, Τζόουνς, ενώ δεν πρόλαβε το παιχνίδι ούτε ο Φιλ Γκος. (17:00).

Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό (18:00), ο οποίος θα κοιτάξει να διατηρήσει τον καλό επιθετικό ρυθμό που είχε απέναντι στη Μακάμπι αλλά και να κάνει οικονομία δυνάμεων αφού ακολουθεί διπλή αγωνιστική υποχρέωση στην Ευρωλίγκα.

Νωρίτερα (15:45) η Λήμνος θα φορέσει τα γιορτινά της για το πρώτο παιχνίδι του Ήφαιστου στην Basketleague απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο κλειστό του Χολαργού, στο παιχνίδι της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, τον Κολοσσό. Στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου η τοπική ομάδα υποδέχεται το Λαύριο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ στην Πάτρα ο "ευρωπαίος" Προμηθέας κοντράρεται με το Περιστέρι.

Την Κυριακή
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει την Κύμη (19:00) με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα στη Μόσχα απέναντι στην Χίμκι. Με διπλή υποχρέωση απέναντι σε Μπασκόνια (Τετάρτη) και Αρμάνι (Παρασκευή), ο Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής προκειμένου να μην επιβαρύνει κάποιον παίκτη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα