Επιστρέφει στη Μίλαν ο Κακά!

Στην αγαπημένη του Μίλαν επιστρέφει ο Κακά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο αυτή τη φορά και όχι από εκείνο του ποδοσφαιριστή.

Μετά την πρόσληψη του Πάολο Μαλντίνι στη θέση του Διευθυντή ανάπτυξης και την παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία τους, οι «ροσονέρι» αποφάσισαν την επιστροφή ακόμη ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την Ιταλική ομάδα.

Ο Κακά (αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον
Δεκέμβρη του 2017) βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε πως θα αναλάβει κάποιο πόστο στη Μίλαν, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

«Μιλάω συχνά με τον Λεονάρντο, είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για τον ρόλο που θα έχω στη Μίλαν», ήταν τα πρώτα λόγια του 36χρονου Βραζιλιάνου και συνέχισε:

«Για εμένα το να έρχομαι στο Μιλάνο είναι πάντα όμορφο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Θα παρακολουθήσω το παιχνίδι με τη Νάπολι και ελπίζω η ομάδα να έχει μία καλή σεζόν. Προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου τα οποία ζουν στη Βραζιλία. Μένω μαζί τους, αλλά με την παρουσία του Λεονάρντο και του Πάολο το Μιλάνο είναι όλο και πιο κοντά».

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν επέστρεψε στη Μίλαν νωρίτερα, είπε: «Διότι όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, ήθελαν να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Είναι υπέροχο που επιστρέφω στη Μίλαν».
Όσο για τον Γκατούζο, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι προπονητής της Μίλαν. Είχε πάντα μεγάλη αποφασιστικότητα, έδειξε μεγάλη αφοσίωση και έχει την κατάλληλη νοοτροπία. Τώρα ελπίζω να έρθουν και τα αποτελέσματα».

Σημειώνεται πως ο Κακά αγωνίστηκε για επτά σεζόν στους «ροσονέρι», κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Όσο για τις ατομικές του διακρίσεις, μεταξύ άλλων αναδείχθηκε δύο φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Serie A (2004, 2007), ενώ κατέκτησε μία φορά και τη χρυσή μπάλα (2007).
Keywords
Τυχαία Θέματα