Επίσημη αφίσα και trailer αποκτά το "Annabelle Comes Home"

Προσοχή, ακολουθεί τρόμος!

H New Line Cinema και Warner Bros. αποκάλυψαν την αφίσα της επερχόμενης ταινίας "Annabelle Comes Home", όπως επίσης και το πρώτο επίσημο trailer.

Στην αφίσα βλέπουμε την Annabelle σε μια προθήκη να στέκεται σαν έκθεμα μουσείου, ενώ μπροστά της υπάρχει μια ραφιέρα με πολλά άλλα δαιμονικά αντικείμενα. Δείτε την και μόνοι σας παρακάτω:

Αφίσα από το "Annabelle Comes Home".

Οι Patrick

Wilson και Vera Farmiga θα επιστρέψουν ως οι ερευνητές του μεταφυσικού, Ed και Lorraine Warren. Η ταινία λέγεται ότι θα επικεντρωθεί στη δαιμονισμένη κούκλα Annabelle, που οι Warren έχουν κλειδώσει στο δωμάτιο για τα τεχνουργήματα, πιστεύοντας ότι εκεί δεν θα μπορεί να βλάψει κανέναν. Αλλά, η Annabelle βάζει στόχο την δεκάχρονη κόρη τους Judy, που θα υποδυθεί η McKenna Grace. Τη νταντά της Judy θα ενσαρκώσει η Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), ενώ η Katie Sarife (Youth & Consequences) θα είναι η φίλη της Madison. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Steve Coulter.

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Αποφασισμένοι να κρατήσουν την Annabelle μακριά από το να προκαλέσει κάποια άλλη καταστροφή, οι δαιμονολόγοι Ed και Lorraine Warren τοποθετούν την κούκλα στην προθήκη του σπιτιού τους, η οποία περιβάλλεται από ιερό γυαλί και τις ευλογίες του Ιερέα. Αλλά μια νύχτα τρόμου περιμένει, καθώς η Annabelle ξυπνά τα διαβολικά πνεύματα στο δωμάτιο και όλα βάζουν τον ίδιο στόχο — την 10χρονη κόρη των Warrens, την Judy και τις φίλες της.

Ρίξτε μία ματιά και στο πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου 2019:

H τρίτη ταινία της σειράς γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Gary Dauberman, που έγραψε τα σενάρια των δύο προηγούμενων ταινιών. Μάλιστα, ο Dauberman θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με αυτή την ταινία. Ο James Wan, που σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα "Conjuring", βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Peter Safran και τους Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Michelle Morrissey και Judson Scott στην εκτελεστική παραγωγή.

Το "Conjuring" έχει βγάλει πλήθος ταινιών στον κόσμο του από τότε που κυκλοφόρησε το 2013. Από αυτό βγήκε ένα sequel ενώ αναμένεται άλλο ένα, δύο spinoff "Annabelle", το επιτυχημένο "The Nun" και ακόμα ένα μελλοντικό spinoff, το "Crooked Man".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟ Παραμυθένιος Κήπος 2019: Led Veil-Poi show από την καλλιτεχνική ομάδα VprojectΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 25/03 - 31/03Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 18/03 - 24/03

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα