Επίσημα στην Κηφισιά ο Κυργιάκος

Τη θέση του Team Manager της Κηφισιάς στη Stoiximan Super League θα έχει ο Σωτήρης Κυργιάκος, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Ο 45χρονος είχε περάσει από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ρέιντζερς, Άιντραχτ και Λίβερπουλ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Κυργιάκο,

ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1979, διαγράφοντας μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα αγωνιζόμενος σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Η πορεία του δεν περιορίστηκε βέβαια εντός των ελληνικών συνόρων, καθότι φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ για δύο χρόνια, όπως επίσης της Ρέιντζερς, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Βόλσφμπουργκ και της Σάντερλαντ, ολοκληρώνοντας την καριέρα του στην Αυστραλία με τα χρώματα της Σίντνεϊ Ολίμπικ.

Έχει υπάρξει επίσης διεθνής, καταγράφοντας 61 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Η προσθήκη του Σωτήρη Κυργιάκου στο οργανόγραμμα, έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η ομάδα μας προκειμένου να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα, με στελέχη που έχουν διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο ποδοσφαίρου, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της επιστροφής της στη Stoiximan Super League.

Σωτήρη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας!

Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα