Επική ανατροπή η Άιντραχτ... για κλάματα η Σάλκε

Η Άιντραχτ με δύο γκολ στα τελευταία επτά λεπτά νίκησε 3-2 την Χόφενχαϊμ και παρέμεινε πέμπτη! Η Σάλκε την ίδια ώρα φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Υπέστη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα 4-0 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Οι φίλοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είδαν την ομάδα τους να κάνει μια επική ανατροπή απέναντι στην Χόφενχαϊμ! Οι αετοί προηγήθηκαν με τον Ρέμπιτς (20') αλλά ο περιζήτητος επιθετικός Ζοέλιντον (43') έκανε το 1-1 για την Χόφενχαϊμ η οποία γύρισε το
ματς με τον Μπελφοντίλ (60')! Στο 65ο λεπτό όμως η Χόφενχαϊμ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άνταμς. Λίγο πριν το τέλος ο Αλέρ (89') ισοφάρισε σε 2-2 για την Άιντραχτ και ο Πασιένσια, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε την ολική ανατροπή και κράτησε την Άιντραχτ στην πέμπτη θέση!

Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έκανε την δουλειά της. Η Λειψία κράτησε το μηδέν αμυντικά και με το γκολ του Κλόστερμαν (40') κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο επικρατώντας 1-0 της ουραγού Νυρεμβέργης! Οι γηπεδούχοι πάντως πάλεψαν αρκετά το ματς και έχασαν και πέναλτι στο 10ο λεπτό με τον Μπέρενς για να πάρουν το προβάδισμα. Η Νυρεμβέργη έμεινε για 18ο παιχνίδι χωρίς νίκη!

Το γκολ του Αράνγκις νωρίς στο ματς (4') έκανε εύκολο το έργο της Λεβερκούζεν απέναντι στην Φράιμπουργκ! Το δεύτερο γκολ που σφράγισε τη νίκη πέτυχε ο Μπέιλι (73'). Για τη Λεβερκούζεν ήταν η πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια!

Όποιος έπαιρνε τη νίκη στο ματς της Χέρτα με την Μάιντς θα είχε ελπίδες ακόμη για έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα κατάφερε η Χέρτα επικρατώντας 2-1! Όλα τα γκολ στο θεαματικό δεύτερο ημίχρονο! Η Μάιντς προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σταρκ (46')! Η Χέρτα αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε με τον Γκρούγιτς (50'). Ο Σταρκ εξιλεώθηκε και πέτυχε το γκολ νίκης στο 60ο λεπτό του αγώνα! Έγινε ο πρώτος παίκτες μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια που πετυχαίνει γκολ και αυτογκόλ στο ίδιο ματς!

Η διοίκηση της Σάλκε έχει υποσχεθεί ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι. Με την εικόνα της πάντως η ομάδα μπορεί και να μην είναι στην κατηγορία. Ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 4-0!! Πρωταγωνιστές οι Λουκεμπάκιο και Κοβνάτσκι που πέτυχαν από δύο γκολ. Η Φορτούνα από την πλευρά της με τη νίκη αυτή σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή ενώ για τον κόουτς Φούνκελ ήταν η πρώτη νίκη μετά το 1997 και είκοσι αγώνες απέναντι στην Σάλκε!
Keywords
Τυχαία Θέματα