Επιχείρηση "Σισέ" από Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, επικρατώντας με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 στο AEL FC Arena. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν η κατάλληλη για να παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα από τις δύο ομάδες, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε
να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο ματς και με έναν ακόμα τρόπο.

Ο Παπέ Σισέ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ρούμπεν Σεμέδο σε πολύ σημαντικά παιχνίδια στις επόμενες 3-4 εβδομάδες, εξαιτίας του τραυματισμού του Πορτογάλου αμυντικού. Ο Μαρτίνς σε κάθε προσπάθεια του Σενεγαλέζου αμυντικού, αντιδρούσε θετικά, θέλοντας προφανώς να γεμίσει αυτοπεποίθηση τον "βράχο".

Ο 23χρονος αμυντικός δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχασε όλο το στάδιο της προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Σισέ θα πρέπει να βρει άμεσα τα πατήματα του και χθες στη Λάρισα ήταν θετικός. Ήταν ο παίκτης με τις περισσοτερες επαφές από πλευράς Ολυμπιακού με 66 συνολικά. Είχε αρκετά θετικά (35 επιτυχημένες πάσες, 9 εύστοχα γεμίσματα) αλλά και αρνητικά σημεία (18 χαμένες πάσες, 18 χαμένες κατοχές) στο παιχνίδι του. Είναι σίγουρο πως το επόμενο διάστημα η επιχείρηση "Σισέ" θα συνεχιστεί στου Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα