Επέστρεψε στις νίκες η Έφες (video)

Η Έφες επικράτησε 82-66 της Βαλένθια στην Κωνσταντινούπολη με πρωταγωνιστή τον Έρικ Μακόλουμ που σημείωσε 24 πόντους και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε συγκεντρωμένη στον αγώνα και με οδηγούς στην επίθεση τους Μακόλουμ και Ντράγκιτς προηγήθηκε 13-5 κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 23-19. Οι Ισπανοί, με μόλις 10 παίκτες στην σύνθεσή τους λόγω τραυματισμών, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν και βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους (41-26) λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και στα πρώτα πέντε λεπτά το σκηνικό δεν
άλλαξε, με τον Ντάνστον να δίνει πόντους στην Έφες και να απαντά σε αυτούς του Πλάις. Στα τελευταία λεπτά όμως ο Γκρίν «ζεστάθηκε» και με απανωτά τρίποντα βοήθησε την Βαλένθια να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όταν ο Γκριν με τρίποντο μείωσε στους πέντε πόντους, 63-58. Μακόλουμ και Ντράγκιτς ανέλαβαν δράση απέναντι στην ζώνη του Βιντορέτα και η Έφες πήρε εύκολα την έκτη νίκη της στην διοργάνωση.

Ο Μακόλουμ είχε 24 πόντους και 18 πρόσθεσε ο Ντράγκιτς για τους νικητές με τον Γκριν να σκοράρει 18 για την Βαλένθια.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 43-31, 53-53 και 82-66.
Keywords
Τυχαία Θέματα