Ανησυχία για την Κυριακή …

Με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έντεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν και με την ομάδα να τρέχει το δικό της αήττητο σερί και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα η «δίψα» του κόσμου να βρίσκεται δίπλα της, να την ενισχύει και να τη στηρίζει ήταν που ήταν δεδομένη αλλά διαρκώς πολλαπλασιάζεται σε μέγεθος και ισχύ. Κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στους ανθρώπους της ομάδας, στη λογική
να μη συμβεί το παραμικρό που θα πλήξει την ομάδα αλλά και πως μπορεί να ικανοποιηθεί αυτή η τεράστια ζήτηση και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μια ισορροπία που φαντάζει πολύ δύσκολη όσο και εύθραυστη, αν αναλογιστεί κανείς και τη χωρητικότητα του γηπέδου, που αγγίζει τις επτάμιση χιλιάδες θέσεις. Στις επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δυο ομάδες, το πλέον σίγουρο είναι τα οκτακόσια εισιτήρια στο «πέταλο» για όσους μετακινηθούν μεμονωμένα, καθώς οι γηπεδούχοι ισχυρίστηκαν πως διαθέτουν πολλά εισιτήρια διαρκείας εβώ η αστυνομία δεν εγγυάται για ταυτόχρονη παρουσία οπαδών του «Δικεφάλου» σε άλλες θύρες. Το βάρος πέφτει στη διαχείριση από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια, όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι για να μην επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο όσων δε θα έχουν εισιτήριο-α.

«Στη μάχη μας κάθε λεπτομέρεια μετράει», ανέφεραν και συνέχισαν σχετικά, «Να δείξουμε τον χαρακτήρα και την αυτοσυγκράτησή μας, να είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Ολα τα ματς είναι τελικοί και σε όλα θέλουμε στήριξη. Τίποτα δεν τελειώνει και δεν πρέπει να τελειώσει εκεί. Είναι ένας από τους έντεκα τελικούς και το βασικότερο όλων είναι όσοι βρεθούν εκεί να ωθήσουν με τη συμπεριφορά τους και τις φωνές τους την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα