Επανεκκίνηση της εθνικής ομάδας άρσης βαρών

Στο προπονητήριο της εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσημη προπόνηση της προεθνικής ομάδας που κατά βάση αποτελείται από νέους σε ηλικία αθλητές και αθλήτριες.

Με όραμα και νέες ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον, η διοίκηση της ΕΟΑΒ υλοποιεί άμεσα τον σχεδιασμό της και μία προς μία τις απαιτούμενες αλλαγές, για την ανάπτυξη εκ θεμελίων του αθλήματος.

Στο προπονητήριο της εθνικής ομάδας συγκεντρώθηκαν 25 αθλητές και αθλήτριες, χωρίς αποκλεισμούς φυσικά σε ηλικίες, με αποκλειστικό γνώμονα
την ανάδειξη των καλύτερων.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το προσεχές διήμερο θα διεξαχθεί αγωνιστικό τεστ για την επιλογή και τη συγκρότηση σε αρχική φάση της προεθνικής ομάδας ενόψει και των διεθνών υποχρεώσεων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ιωάννινα και εν συνεχεία η τεχνική επιτροπή θα ανακοινώσει τους αθλητές που θα συγκροτήσουν τις προεθνικές ομάδες.

Όλοι οι αθλητές των προεθνικών ομάδων θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις από τον Ομιλο εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που είναι Εθνικός χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα