Ένοπλη επίθεση σε τουρνουά στην Φλόριντα

Άλλη μια τραγωδία.

Μία ένοπλη επίθεση έλαβε χώρα πριν μερικές ώρες σε ένα τουρνουά Madden Championship Series στο Jacksonville της Φλόριντα.

Στο πρώτο event κατά τη διάρκεια του season του τουρνουά Madden, κάποιος άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους, πυροβόλησε τουλάχιστον δώδεκα φορές και η εν λόγω επίθεση "πιάστηκε" ζωντανά και στο Twitch, καθώς η διοργάνωση μεταδιδόταν live.

Έκθεση της Αστυνομίας του Τζάκσονβιλ (μέσω του NBC News) ανέφερε "πολλαπλούς θανάτους". Ο τοπικός συνεργάτης του NBC News, First Coast News, αναφέρει ότι αξιωματούχοι του νόμου δήλωσαν ότι υπήρξαν τέσσερις θάνατοι με 11 τραυματισμούς. Ένας συμμετέχων, ο Drini Gjoka, δήλωσε στο Twitter ότι είχε χτυπηθεί στον αντίχειρα από μια σφαίρα.

H LA Times αναφέρει ότι "ο σκοπευτής ήταν ένας παίκτης που αγωνιζόταν στο τουρνουά και έχασε". Από την ίδια συνομιλία στην έκθεση της LA Times, "Ο σκοπευτής στόχευσε μερικούς ανθρώπους και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε θύματα πριν αυτοκτονήσει".

Το γραφείο του σερίφη του Jacksonville ανανέωνε τακτικά τον λογαριασμό του Twitter του με ενημερώσεις. Η EA Sports δήλωσε στο IGN: "Γνωρίζουμε για το περιστατικό. Εργαζόμαστε με τις αρχές για να συγκεντρώσουμε τα γεγονότα σε αυτό το στάδιο, [αλλά] αυτή είναι μια φρικτή κατάσταση και οι σκέψεις μας πηγαίνουν προς όλους τους εμπλεκόμενους".

Ελπίζουμε να σταματήσει εκεί η τραγωδία και να διασωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Για όλες τις εξελίξεις πάνω στο θέμα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceMonster Hunter World: Κάθε αρχή και δύσκολη... ακόμη και για το PC PortMadden NFL 19 - Antonio Brown Cover Athlete TrailerΦήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα