Ενοχλημένος ο Ράσταβατς

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο περασμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (2/12) εμφανίστηκε στη σημερινή (4/12) προπόνηση του ΑΟΞ ο Μίλαν Ράσταβατς.

Στον Σέρβο τεχνικό της Ξάνθης δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδε από τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στους «ασπρόμαυρους» και –φυσικά- ήταν αυτό που επεσήμανε στην ομιλία του προς αυτούς.

Ο Ράσταβατς έκανε παρατηρήσεις σε όλους
ανεξαιρέτως για την κάκιστη απόδοση. Στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι Θρακιώτες σε όλες τις γραμμές, όπως και στο γεγονός ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να μπούνε στον ρυθμό της αναμέτρησης. Ζήτησε, δε, άμεση ανάκαμψη και επιστροφή στις καλές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, που προηγήθηκαν αυτού με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, αυτό που βλέπουν στην Ξάνθη είναι η ερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ, εκτός έδρας, το Σάββατο 9/12. Η συγκυρία τα έφερε έτσι, μάλιστα, ώστε οι «βυσσινί» να είναι και ο επόμενος αντίπαλος του ΑΟΞ για το Κύπελλο, στη φάση των «16», στα παιχνίδια που θα γίνουν πριν τα Χριστούγεννα και στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Επομένως και το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αποκτά και μια άλλη ιδιαιτερότητα.

Για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (9/12) ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει τον Χόρχε Κασάδο, ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και είχε από καιρό δηλωθεί να απουσιάσει από το παιχνίδι στο AEL FC Arena. Ο Σέρβος τεχνικός, όμως, δεν υπολογίζει και στους τραυματίες Μπρίτο, Καμαρά και Τριάδη, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν ατομικά προγράμματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα