Μπαρτζάλι: «Να μην υποκύψουμε στους κινδύνους»

Τη σπουδαιότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ανέδειξε ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Αντρέα Μπαρτζάλι στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας» τη Δευτέρα το βράδυ στο φαληρικό γηπέδου.

Είπε χαρακτηριστικά:

Για το κλίμα στην Γιουβέντους μετά τη Νάπολι και το πνεύμα για τον Ολυμπιακό και το κλίμα στα αποδυτήρια: «Λοιπόν πιστεύω ότι είμαστε καλά.
Μας έκανε καλό σε όλους η νίκη με Νάπολι. Πιστεύω ότι είναι καλό το κλίμα. Είμαστε ήρεμοι και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Όσα λέγονται δεν είναι αλήθεια. Θα δώσουμε τα πάντα για το αποτέλεσμα».

Για το εάν είναι νέο ξεκίνημα με Νάπολι: «Όχι η νοοτροπία είναι πάντα η ίδια. Μάλλον ήταν η αναμονή του ματς που προκαλούσε αυτή η αίσθηση. Τώρα θα παίξουμε αυτό το μεγάλο ματς για να πάρουμε ώθηση για την συνέχεια».

Για το τι άλλαξε και τι διαφορά βλέπει αλλά και τα γκολ που δεχόταν η Γιουβέντους: «Αυτό ήταν κάτι που ένιωθε ο κόσμος. Μπορεί να άλλαξε κάτι στην θέληση. Στην Ιταλία όταν δέχεσαι πολλά γκολ δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Άλλαξε αυτό και δείχνει σιγουριά και στους επιθετικούς διότι όταν βλέπεις την άμυνα να μην δέχεται εύκολα γκολ έχει άλλη αίσθηση».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ανάγκη για νίκη: «Εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε στους κινδύνους. Είναι βασικό και σημαντικό το ματς. Είναι ο 1ος στόχος της σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο. Παίζουν στο γήπεδό τους. Να αμυνθούμε καλά και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τον Μπενάτια: «Ο Μπενάτια είναι πολύ καλός και μεγάλος αμυντικός. Πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του γιατί είναι ένας διεθνής αμυντικός. Έχει μεγάλη δύναμη και ποιότητα και μπορεί ακόμα πιο καλά. Είναι από τους πιο καλούς αμυντικούς στην Ευρώπη».

Για τον Ντάγκλας Κόστα και την βελτίωσή του: «Κάνει την διαφορά και ειδικά στον ένας με έναν. Κρατάει περισσότερους παίκτες πάνω του. Πολύ καλός και έχει βασικά χαρακτηριστικά. Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής. Δείχνει τώρα το ποσο έχει βελτιωθεί και μας βοηθάει πολύ».

Για το τρίο Κιελίνι - Μπαρτζάλι - Μπονούτσι και ότι την Τρίτη θα λείπει Κιελίνι: «Ασφαλώς είμαι έτοιμος. Δεν είχαμε παίξει τόσο μαζί. Η δύναμη μας είναι το ροτέισον. Και οι 25 είναι ισάξιοι και σημαντικοί. Όποιος και να παίζει το αξίζει. Όποιος παίξει αύριο θα τα δώσει όλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα