Ένινγκ: "Είναι ένα καλό ξεκίνημα!"

Ο Μίκαελ Ένινγκ καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη δεν θα μπορούσε να περιμένει. Είδε τη νέα ομάδα του να παίρνει σπουδαίο "διπλό" απέναντι στον ΑΟΞ και να βάζει τις βάσεις για την αγωνιστική αναγέννησή της, μετά τις δύο απανωτές εντός έδρας ήττες που προηγήθηκαν.

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός των "κίτρινων" δήλωσε για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: “Παίξαμε για 90 λεπτά συγκεντρωμένα. Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες,
ενώ είχαμε πολλές φάσεις. Είναι αρνητικό ότι δεν καθαρίσαμε νωρίς το ματς. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, γιατί ήταν ένα καλό ξεκίνημα και για εμένα στην ομάδα”.

Σχετικά με το αν είδε πράγματα που ζήτησε από την ομάδα του αυτή την εβδομάδα: “Σίγουρα ο χρόνος ήταν μικρός και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Δεν άλλαξα την ενδεκάδα, διότι ήθελα να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτή τη ομάδα. Για αρχή είναι όλα καλά. Σίγουρα, πάντως, θέλουμε πολλά να αλλάξουμε”.

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε, τόνισε: “Ο Κόρχουτ είχε μία ζαλάδα, ήταν έτοιμος να καταρρεύσει και ήθελα να τον προφυλάξω. Ο Φετφατζίδης είχε μία ενόχληση και ήθελα να τον προφυλάξω, για να γλιτώσουμε κάτι πιο σοβαρό”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος που δημιουργήσαμε αυτές τις ευκαιρίες, παίξαμε έξυπνα, αλλά από εκεί και πέρα είναι ατυχία που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ. Ειδικά στην προσπάθεια του Ιντέγιε, το ψαλιδάκι, ήταν μια εξαιρετική επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ”.

Για τον Τόνσο που ήταν έτοιμος να μπει στο ματς, αλλά δεν έπαιξε, είπε: “Θέλαμε να κάνουμε μία επιθετική αλλαγή σε εκείνο το σημείο, αλλά δύο παίκτες μας έλεγαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Ο Τόνσο το δέχθηκε δίχως πρόβλημα και έτσι μπήκε ο Σόουζα”.

Για όσους έπαιξαν σήμερα έκρινε ότι: “Το αποτέλεσμα μου δίνει μία μεγάλη σιγουριά. Έχουμε σε πολλές θέσεις δύο ισάξιους παίκτες. Μπα και Λάρσον έδωσαν μία ιδιαίτερη ώθηση στην ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στα χέρια μου και είμαι αισιόδοξος”.
Keywords
Τυχαία Θέματα