Δραπέτευσε από τη Νέα Σμύρνη (video)

Με σκόρερ τον Μαρκ Φερνάντεθ και κυμματοθραύστη μπροστά από την εστία τον Παπαδόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Η ομάδα της Τρίπολης πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτό το οφείλει στον άνθρωπο που επί της ουσίας την έχει πάρει από το χεράκι απ’ το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ είχε πετύχει και τα δύο γκολ στην παρθενική φετινή νίκη της ομάδας του, την 21η του Σεπτέμβρη απέναντι στον Ατρόμητο (2-1). Απόψε έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή
του και στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Τούτη τη φορά ο Ισπανός δεν χρειάστηκε να χτυπήσει δύο φορές. Σημάδεψε με ακρίβεια την αριστερή γωνία των γηπεδούχων, σε μία ακόμα υποδειγματική εκτέλεση φάουλ (44’) και με αυτό το πανέμορφο γκολ έγραψε την ιστορία του αγώνα.

Ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως κάθε φορά που βρέθηκε κοντά στο γκολ είχε να αντιμετωπίσει τον Παπαδόπουλο.

Χωρίς τις δικές του επεμβάσεις (με κυριότερες εκείνη στο 69’ απέναντι στον Αραμπούλι και την διπλή 10 λεπτά αργότερα κόντρα στον ίδιο παίκτη κι εν συνεχεία στον Τσιλούλη), προφανώς το γκολ του ισπανού μέσου δεν θα είχε την ίδια αξία.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόρμπου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (20' λ.τ. Μαλέρμπ) ,Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74' Σίντι Αλι), Δούμτσιος, Αραμπούλι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85' Κώτσιρας), Ριέρα (52' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (88' Μπαράλες).
Keywords
Τυχαία Θέματα