Ένα ξέσπασμα της ΤΣΣΚΑ αρκούσε (video)

Μία υπερηχητική τρίτη περίοδο και μια καταιγίδα από τρίποντα, ήταν ότι ήθελε η ΤΣΣΚΑ για να κάνει το 1-0 κόντρα στην Μπασκόνια στη Μόσχα, παίρνοντας τη νίκη με 94-68. Ο Σέρχι Ροντρίγκεζ πραγματικός μαέστρος!

Η Μπασκόνια για ένα ημίχρονο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, όμως και έπειτα η Μέγκα Σπορτ Αρίνα έγειρε εμφατικά στην πλευρά της ΤΣΣΚΑ. Έδωσε το σύνθημα ο Σέρχι Ροντρίγκεζ
με αλεπάλληλες τρίποντες βόμβες και οι υπόλοιποι απλά συνέχισαν το έργο του. Η διαφορά έφτασε στους 21 και κάπου εκεί το τελευταίο δεκάλεπτο έγινε απλά γιατί έπρεπε να γίνει.

Η ΤΣΣΚΑ τελείωσε το παιχνίδι με ποσοστό 56,5% πίσω από την γραμμή (13/23), την ίδια στιγμή που οι Βάσκοι στα δικά τους μακρινά σουτ είχαν βαλθεί να γκρεμίσουν το καλάθι. Μοναδική όαση στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σιλντς που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, αλλά στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ.

Ο Ιτούδης εκτός από τη νίκη κατάφερε να κρατήσει και ξεκούραστους αρκετούς από τους βασιοκούς του παίκτες. Ο Ντε Κολό έπαιζε... σβηστός, όπως επίσης και οι Χίγκινς - Κλάμπερν. Για τους φιλοξενούμενους εκτός του Σιλντς προσπάθησε και ο Πουαριέ αλλά δεν έφτανε.
Keywords
Τυχαία Θέματα