Η αντίδραση της Amy Hennig για το Jedi: Fallen Order

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το παιχνίδι."

H Amy Hennig, creative director ενός Star Wars παιχνιδιού, το οποίο τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως, μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της για το Star Wars Jedi: Fallen Order

αλλά και το γεγονός ότι θα αποτελεί ένα single-player χωρίς microtransactions.

Η Hennig λοιπόν είπε στο Eurogamer: "Είναι περίεργο, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Τα νέα για τα microtransactions μας ήρθαν κατευθείαν από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, άρα ξεκάθαρα είναι μέρος του σχεδίου, αλλά δεν ξέρω αν αποτελούν κάποια συνέχεια των σχολίων που είχαν κάνει λίγο μετά την ακύρωση του δικού μας παιχνιδιού."

Η Hennig αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα της με την ΕΑ λέγοντας πως όλοι έψαχναν να βρουν ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν. Η ίδια μάλιστα είπε σχετικά με την αλλαγή της ΕΑ να επικεντρωθεί στο single-player: "Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή, αλλά πάντως όσο εμείς δουλεύαμε ακόμα πάνω στο Ragtag δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν. Αλλά ξέρεις, τα πάντα ρει."

Σχετικά με την απόφαση της ΕΑ να ακυρώσει το Ragtag το καλοκαίρι του 2017 η Hennig είπε ότι "Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Εξάλλου υπάρχει μια δημόσια κατακραυγή σχετικά με την άποψη που θέλει τους παίκτες να ζητάνε single-player με όλα αυτά τα έξτρα modes. Φυσικά και δεν θέλουν. Φυσικά ούτε και εμείς το θέλουμε. Οπότε όλο αυτό ίσως είναι μια αλλαγή στη γραμμή πλεύσης της ΕΑ."

Η Hennig αναγνωρίζει επίσης την αλλαγή στη διοίκηση που ακολούθησε την αποχώρηση της λέγοντας ότι: "Τόσο ο Patrick Soderlund όσο και η Jade Raymond έχουν αποχωρήσει ενώ η Laura Miele, general manager του Star Wars όταν εγώ πρωτομπήκα, τώρα έχει πάρει τη θέση του Patrick. Επομένως δεν γνωρίζω τίποτα εκ των έσω αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίους υιοθέτησαν μια τέτοια στάση. Και είμαι πολύ χαρούμενη εκ μέρους της Respawn, γιατί είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το παιχνίδι τους και έχω ακούσει σπουδαία πράγματα γι' αυτό."

Μετά την ακύρωση του project της από την ΕΑ, η Hennig άφησε την εταιρεία για να ιδρύσει το δικό της studio. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι της δεν πήρε το πράσινο φως, η Hennig δεν κρατάει καμία κακία στην εταιρεία για όσα συνέβησαν.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order ανακοινώθηκε και επίσημα στο Star Wars Celebration το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και δεν θα διαθέτει ούτε multiplayer, ούτε microtransactions. Μην σας ξεγελάει ο τίτλος, το γεγονός ότι η πλοκή εξελίσσεται λίγο μετά το Revenge of the Sith δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ένα stealth game.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΠρώτη προτεραιότητα της Respawn αποτέλεσε το Star Wars Jedi: Fallen OrderΤο Star Wars Jedi: Fallen Order δεν είναι stealth τίτλοςSecond Sister και Inquisitors: Ποια είναι η αντίπαλος του Star Wars Jedi: Fallen Order;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα