Ένα εστιατόριο βρέθηκε στα μελλοντικά σχέδια της DC

Όχι και πολύ μακριά από εδώ.

Τα μελλοντικά σχέδια της DC μπορεί να προβλέπουν ταινίες και κόμικ, ένα διαφορετικό όμως project έχει κινήσει το ενδιαφέρον της στέγης δεκάδων γνωστών υπέρ-ηρώων. Όπως αναφέρει το Bleeding Cool, ένα εστιατόριο βρίσκεται στην πρώτη φάση της οργάνωσης εκ μέρους της διάσημης εταιρίας κόμικ.

Σε ευρωπαϊκό έδαφος μάλιστα, καθώς η DC ετοιμάζεται να ανοίξει ένα θεματικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Για την τοποθεσία του νέου εστιατορίου η DC έχει βάλει στο μάτι το Mash της οδού Brewer, κοντά στο Σόχο και

δίπλα στο Τσίρκο Piccadilli.

Όπως όλα τα εστιατόρια και μπαρ του Σόχο φέρουν τη δική τους μοναδική ταυτότητα, έτσι και το Mash, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Titanic Bar. Τα σχέδια για το μελλοντικό εστιατόριο σκοπεύουν να διατηρήσουν "τη χρήση του χώρου ως ενός ακριβού εστιατορίου", με το στυλ και τη διακόσμηση του 'DC Multiverse' να είναι πολύ εμπνευσμένο από την Art Deco περίοδο και Αντικατοπτρίζοντας τη δουλειά του Oliver Bernard.

Κατά την ανακοίνωση της DC, "Το εστιατόριο δεν θα είναι ένα 'θεματικό πάρκο' με πραγματικές τοποθεσίες και κοστούμια από το franchise, αλλά θα έχει την πρόθεση να προσκαλέσει τους καλεσμένους να βιώσουν την εμπειρία του DC Universe χωρίς να σπάσουν τον τέταρτο τοίχο- τον φανταστικό τοίχο που χωρίζει το κοινό από την εκτέλεση".

Όσον αφορά το τι θα μπορεί να δει ο επισκέπτης του εστιατορίου, η ανακοίνωση αναφέρει πως "Κάθε ζώνη θα έχει μία διακριτή τοπολογία". Περιμένουμε να δούμε "ένα μπαρ στον χώρο αναμονής (Pennyworth's) και μία περιοχή δείπνου με ψυχαγωγία- αναπόληση της δεκαετίας του '30 (Iceberg Lounge)". Και αυτά είναι μόνο μερικά στοιχεία που θα προσφέρει το εστιατόριο. Αναφέρεται, επιπλέον, ότι η είσοδος θα κάνει αναφορά στο Μέγαρο Wayne όπως παρουσιάστηκε στην τριλογία "Dark Knight" και στο πίσω μέρος του κτιρίου το 'The Arkham Asylum' θα προσφέρει street food.

Η ημερομηνία ανοίγματος του εστιατορίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, και πιθανότατα δεν έχει οριστεί, αφού αναμένεται η έγκριση για τη δημιουργία του.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Αλλάζουν τα δεδομένα για την ταινία "Batman Beyond" Ένα μαγεμένο μέλος της DC ίσως κέρδισε κινηματογραφική μεταφορά Η Supergirl θα πετάξει και στους κινηματογράφους με δική της ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα