Ο Ιμόμπιλε θέλει να ανοίξει το δρόμο για τον τελικό

Διπλοί είναι οι ημιτελικοί και η πρώτη αναμέτρησή τους θα γίνει απόψε, στις 22:00, στο Olimpico. Η Λάτσιο απέκλεισε στην προημιτελική φάση εκτός έδρας την Ίντερ. Ο αγώνας τους στην κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Στην παράταση άνοιξε το σκορ ο Ιμόμπιλε και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Ικάρντι. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι και η Λάτσιο επικράτησε με 4-3.

Η Μίλαν «πέταξε» εκτός κυπέλλου τη Νάπολι. Κέρδισε με 2-0 στον προημιτελικό, που έγινε στο Μιλάνο, με 2 γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίωρο

ο Κρίστοφ Πιάτεκ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Τσίρο Ιμόμπιλε στον αποψινό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας Λάτσιο-Μίλαν.

Ο Ιμόμπιλε θέλει να ανοίξει το δρόμο της Λάτσιο για τον τελικό. Έχει πετύχει 11 γκολ στη Serie A, 3 στο Coppa Italia και 1 στο Europa League.

Θα σκοράρει ο Μπάρκλεϊ στο ντέρμπι του Λονδίνου;

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στην Premier League, αύριο (22:00) στο «Stamford Briedge», ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ. Δέκα βαθμοί χωρίζουν τις 2 ομάδες. Η Τσέλσι βρίσκεται στην έκτη θέση και στόχος της είναι η τετράδα του Champions League. Απέχει 3 βαθμούς από την τέταρτη Άρσεναλ κι έχει 1 ματς λιγότερο. Προέρχεται από την ήττα στα πέναλτι με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του League Cup.

Η Τότεναμ είναι τρίτη στη βαθμολογία. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπέρνλι κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Ρος Μπάρκλεϊ στο ντέρμπι του Λονδίνου Τσέλσι-Τότεναμ.

Ο Μπάρκλεϊ έχει σκοράρει σε 3 αγώνες της Τσέλσι στην Premier League, στις εκτός έδρας νίκες της κόντρα στη Μπέρνλι με 4-0 και τη Σαουθάμπτον με 3-0 και στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα