Ένα Starcraft FPS θυσιάστηκε για το Diablo 4 και το Overwatch 2

Η Blizzard έκανε την επιλογή της.

Η Blizzard φαίνεται να ακύρωσε τα σχέδια που είχε για ένα Starcraft shooter πρώτου προσώπου, για να επικεντρωθεί στα Diablo 4 και Overwatch 2.

Κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ενώ η παραπάνω είδηση ήρθε στο φως από το Kotaku, σύμφωνα με το οποίο το Starcraft κυκλοφορούσε με το

κωδικό όνομα Ares. Παρά την ακύρωση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξαν καθόλου απολύσεις. Το προσωπικό λοιπόν που ασχολούνταν με το παιχνίδι φαίνεται να μετακινήθηκε και να χωρίστηκε σε δύο άλλες ομάδες, σε αυτές του Diablo 4 και του Overwatch 2. Να υπενθυμίσουμε ακόμα μία φορά ότι τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η Blizzard απαντά σχετικά με τα ακυρωμένα projects

Σε προσπάθεια του IGN να επικοινωνήσει με τη Blizzard η εταιρεία απάντησε: "Δεν έχουμε ανακοινώσει επίσημα κάτι ακόμα καθώς τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης."

Η πλήρης δήλωση της εταιρείας είναι η ακόλουθη:

Δεν σχολιάζουμε projects τα οποία δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά θα πούμε τα εξής.

Έχουμε πάντα ανθρώπους να δουλεύουν πάνω σε διαφορετικές ιδέες, κάτι που κάνουμε και αυτή την στιγμή σε πολλά projects, αλλά δεν συνηθίζουμε να τα συζητάμε δημόσια γιατί τα πάντα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια τής ανάπτυξης τους.

Όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, ενδεχομένως να πάρουμε την απόφαση να μην συνεχίσουμε με κάποιο project. Το να ανακοινώσουμε λοιπόν κάτι χωρίς να είμαστε πραγματικά έτοιμοι θα δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό και απόγνωση, τόσο στους παίκτες όσο και σε εμάς. Ας μην αναφέρω και την πίεση στις ομάδες των developers μας.

Δίνουμε πραγματικά τα πάντα στη δουλειά μας και σαν παίκτες οι ίδιοι καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό σας όταν βλέπετε ότι κάποιο νέο project ίσως δει το φως της ημέρας. Το να ξέρουμε ότι ένα project ίσως τελικά δεν τα καταφέρει, δεν το κάνει λιγότερο επίπονο για εμάς. Παίρνουμε πάντα τις αποφάσεις μας βασιζόμενοι στις αξίες μας, στο τι πιστεύουμε ότι έχει λογική για τη Blizzard και στο τι ελπίζουμε οι παίκτες να απολαύσουν περισσότερο. Η δουλειά που γίνεται για κάθε project, είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς συνήθως οδηγεί σε σπουδαία πράγματα.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, θα θέλαμε να σας πούμε ότι ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε νέα πράγματα όταν ο καιρός θα είναι ο κατάλληλος.

Η ίδια αναφορά ισχυρίζεται ότι δύο ακόμα projects είναι στα σκαριά: το Overwatch 2 και το Diablo 4, τα οποία μάλιστα θα αποτελέσουν σημαντικό κλειδί στην στρατηγική της εταιρείας τα επόμενα χρόνια.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι για το Diablo 4 είχαμε ακούσει και νωρίτερα μέσα στο έτος. Σε ό,τι αφορά το Overwatch 2 το Kotaku αναφέρει ότι θα επικεντρώνεται στο PVE.

Για περισσότερα νέα μείνετε στο IGN Greece.IGN Greece Απούσα η Blizzard από το φετινό Gamescom Blizzard: Οι αρνητικές αντιδράσεις του κοινού δεν επηρεάζουν τις προσπάθειες της εταιρείας Άφησε τη CD Projekt Red για τη Blizzard ο Sebastian Stepien

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα