Εν αναμονή της απόφασης Αλαφούζου

Την οριστική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, για το αν θα καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έως το τέλος της σεζόν, περιμένουν άπαντες στο «τριφύλλι» τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας φέρεται διατεθειμένος να καλύψει ένα ποσό κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ, που εκτιμάται ότι θα χρειαστούν οι «πράσινοι» για να βγει η εφετινή αγωνιστική περίοδος.

Στο τέλος της σεζόν, ο Αλαφούζος θα προσπαθήσει να απεμπλακεί εντελώς από
τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι νέες εξελίξεις στα διοικητικά των «πράσινων». Οι πρόσφατες πωλήσεις παικτών δεν έφεραν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα που υπολόγιζαν οι ιθύνοντες της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα έως το τέλος της σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, η οικονομική ενίσχυση από την πλευρά του Αλαφούζου είναι «μονόδρομος», ώστε να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα για την ομάδα.

Η προσοχή όλων έχει στραφεί στο θέμα των διακανονισμών με τους παίκτες, που έχουν καταθέσει προσφυγή. Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να επικοινώνησε ο ίδιος με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο υπογράμμισε πως θα καταβληθούν στον παίκτη μέρος των οφειλομένων, μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να καταβάλει τις προσεχείς ημέρες και τουλάχιστον ένα μισθό στους υπαλλήλους της «πράσινης» ΠΑΕ, την ίδια στιγμή που οι οφειλές προς αυτούς φτάνουν τους έξι μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα