«Σφραγίζονται» άλλα δυο εισιτήρια

Πέρα από το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου θα βρει κάτοχο το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών, άλλα δυο εισιτήρια αναμένεται να «σφραγιστούν» στις αναμετρήσεις της Λαμίας και της Λάρισας.

Στις
17:15 η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο «AEL FC Arena» τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα, ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν αυτή την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ηλίας Φυντάνης δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ρέντζα και Ντέλετιτς, ενώ ο Γιάννης Πετράκης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Βελλίδη, Λίλα και Μπουκουβάλα.

Στις 21:45 η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά του ταξίδεψαν στη Λαμία με μοναδικό στόχο την υπεράσπιση της νίκης του στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Μπουτνικ, ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σιώπη, Νόβακ, Τασουλή και Γεσίλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα