“Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα”: Προκαλεί ο 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 50χρονος ο οποίος επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του την ώρα που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της στην Ανάληψη Μεσσήνης.

Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος τώρα και ζητά συγνώμη για την επίθεση. “Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα”, φέρεται να είπε προφορικά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. “Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν έπρεπε να το κάνω“, πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και

ο δικηγόρος του, Σάκης Ηλιόπουλος ο οποίος, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε ότι ο εντολέας του “τις τελευταίες ώρες συνειδητοποίησε τι έχει γίνει, προσπαθεί να δώσει και ο ίδιος μια εξήγηση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση”.

Σύμφωνα, πάντως, με την έρευνα των αρχών, ο 50χρονος, παρά τα λόγια μετάνοιας, που επαναλαμβάνει, δεν λειτούργησε εν βρασμώ αλλά προετοίμαζε την αποτρόπαια πράξη του.

“Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του”

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά η απολογία του 50χρονου θα λάβει χώρα στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και δίνει μάχη για να μη χαθεί η όρασή της από το ένα μάτι της. Μάλιστα, οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία ότι η 49χρονη δεν θα χάσει την όρασή της στο δεξί μάτι, ενώ τα παιδιά της συνεχίζουν να είναι δίπλα της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη Παρασκευή, το θύμα χαρακτήρισε προσχηματική τη δήλωση μετάνοιας του πρώην συζύγου, αφού όπως είπε φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την επίθεση, με τη 49χρονη να αρνείται -όπως είναι φυσικό- τη βοήθεια που της προσφέρει.

“Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα”.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα