Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης: 1-1 Την έριξε από την κορυφή (vid)

Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης: 1-1 Την έριξε από την κορυφή (vid)alambosΠέμ, 12/31/2020 - 02:10

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στην Πριμέρα καθώς υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία από την Έλτσε με σκορ 1-1 εξαιτίας ενός ακόμα πέναλτι στο οποίο υπέπεσαν οι παίκτες της. 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ζιντάν η οποία μετά από δύο δοκάρια με τους Μαρσέλο και Ασένσιο άνοιξε το σκορ με τον Mόντριτς να σκοράρει με το κεφάλι μετά από έντεκα χρόνια.

Το 1-0 στο 20ό λεπτό έμοιαζε ως η αρχή μιας εύκολης

νίκης, αλλά η Έλτσε όσο πέρναγε ο χρόνος και έμενε το 1-0 άρχισε να το πιστεύει. Και το κατάφερε στο 52' με το πέναλτι του Φιδέλ. Ήταν το έκτο γκολ από την άσπρη βούλα που δέχεται η Ρεάλ στα τελευταία ματς.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος με αποτέλεσμα η Ρεάλ να μείνει στη δεύτερη θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Elche - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ H "βασίλισσα της Ευρώπης" Ρεάλ Μαδρίτης υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από την αξιόμαχη Έλτσε και άφησε τη συμπολίτισσα Ατλέτικο μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. 

Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 02:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα