Ελπίδα δίνει στον James Cameron η άνοδος του "Avengers: Endgame" στο box office

Αισιοδοξία στο έπακρο για τον Cameron.

Καμία πίκρα δεν έχει ο James Cameron από το γεγονός ότι το "Avengers: Endgame" πέρασε το "Avatar" στο παγκόσμιο box office και έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών.

Αντιθέτως, σε πρόσφατη δήλωσή του στο Deadline (μέσω Collider) αποκάλυψε ότι αυτό το γεγονός του "δίνει ελπίδα".

"Μου δίνει πολύ ελπίδα. Το 'Avengers: Endgame' είναι απόδειξη ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να πηγαίνουν σινεμά. Αυτό που με φόβιζε περισσότερο

για τα 'Avatar 2' και 'Avatar 3' ήταν ότι η αγορά θα έχει αλλάξει και ότι ο κόσμος δυσκολεύεται να ενθουσιαστεί με το να καθίσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα μάτσο ξένους και να δει κάτι".

Όσον αφορά το κατά πόσο πιστεύει ότι οι ερχόμενες ταινίες του θα ξεπεράσουν το "Endgame", ο Cameron πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο.

"Θα καταφέρει το 'Avatar 2 και 3' να φέρουν την ίδια επιτυχία; Ποιος ξέρει; Προσπαθούμε. Ίσως τα καταφέρουμε, ίσως και όχι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει πιθανότητα. Χαίρομαι που θα το δω, σε αντίθεση με το εναλλακτικό σενάριο όπου μια προσωποποιημένη εμπειρία των υπηρεσιών streaming και των άλλων πλατφορμών δεν θα άφηνε χώρο για την κινηματογραφική πιθανότητα".

Πριν από λίγο καιρό, ο Cameron έδωσε συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo για την επιτυχία που είχε η ταινία τους.

Φήμες θέλουν τα sequels να φέρουν τους τίτλους "Avatar: The Way of Water", "Avatar: The Seed Bearer", "Avatar: The Tulkun Rider" και "Avatar: The Quest for Eywa", αλλά ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

Ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Kate Winslet, ενώ η Sigourney Weaver και ο Stephen Lang μίλησαν για την ιστορία των ταινιών. Η Oona Chaplin, η Michelle Yeoh, Jemaine Clement και ο Vin Diesel είναι οι πρόσφατες προσθήκες στο cast. Πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο προϋπολογισμός κάθε ταινίας ανέρχεται στα $250 εκ. H Disney καθυστέρησε την κυκλοφορία των sequels, τα οποία θα βγουν πλέον μεταξύ των ετών 2021 και 2027.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece 'Βαμπιρική' η νέα προσθήκη στο cast των ταινιών "Avatar" Απομακρύνονται οι ημερομηνίες πρεμιέρας των sequels του "Avatar" Μεγαλώνει το cast των επόμενων Avatar

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα