O Paul Feig αναλαμβάνει να ζωντανέψει τα τέρατα του "Dark Army"

Άγνωστες πολλές πτυχές της ταινίας ακόμα.

Ο Paul Feig αναλαμβάνει να φέρει στην μεγάλη οθόνη μια ορδή από τέρατα, καθώς σύμφωνα με το Variety, υπέγραψε για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να είναι παραγωγός στην επερχόμενη ταινία της Universal, "Dark Army".

Μαζί του στην παραγωγή θα βρεθεί η Laura Fischer. Ο Feig έχει συνεργαστεί σε πολλά projects με την Melissa McCarthy,

μεταξύ άλλων τα "Bridesmaids" (2011), "The Heat" (2013), "Spy" (2015) και "Ghostbusters" (2016). Πρόσφατη δουλειά του ήταν και το "A Simple Favor" (2018) με τις Blake Lively και Anna Kendrick. Αναμένουμε τη νέα του ταινία "Last Christmas" των Emma Thompson και Bryony Kimmings με πρωταγωνιστές τους Emilia Clarke και Henry Golding, καθώς και το "When Michael Met Carrie….and Other People" για το στούντιο.

Στα πλαίσια του Dark Universe, το οποίο θα φέρει ιστορίες πολλών γνωστών τεράτων, η Universal ετοιμάζει και το remake του "Invisible Man" (28 Φεβρουαρίου 2020) με πρωταγωνιστές τους Elisabeth Moss και Oliver Jackson-Cohen. Η πρόσφατη ανακοίνωση του στούντιο αναφέρει τα εξής: "Αντί για να κάνουμε τις ιστορίες τεράτων ένα μεγάλο σχέδιο, αποφασίσαμε να μειώσουμε τους περιορισμούς και να δώσουμε την ευκαιρία τους σκηνοθέτες να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες".

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Στη μεγάλη οθόνη έργο του δημιουργού του "The Walking Dead" Μιούζικαλ γίνονται τα τραγούδια του Prince Νέες προσθήκες αποκτά η ταινία "A Dog’s Journey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα