Ελλάδα: Πάει Κύπρο με «ανοιχτές» δύο θέσεις

Το βράδυ του Σαββάτου (24/9, 21:45 Novasports) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στη Λάρνακα την αντίστοιχη ομάδα της Μεγαλονήσου, στο πλαίσιο της 5ης (προτελευταίας) αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο της League C, στο UEFA Nations League. Ο αγώνας μπορεί να μην έχει βαθμολογική κίνητρο για την Ελλάδα, που με τέσσερις νίκες σε

τέσσερις αγώνες έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στη League B, ωστόσο καλείται να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική συνέπειά της επί ημερών Γκουστάβο Πογέτ και στη συλλογή βαθμών, που σημαίνουν κερδισμένες θέσεις στην παγκόσμια κι ευρωπαϊκή κατάταξη.

Σήμερα ο Ουρουγουανός εκλέκτορας εστίασε (όπως και χθες) στο σχηματισμό 4-2-3-1. Όπως φάνηκε και τις δύο ημέρες, προβληματίζεται για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σιώπη στους κεντρικούς μέσους και θα είναι ένας από τους Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη, με επικρατέστερο τον χαφ του Παναθηναϊκού. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δουβίκας, ελλείψει των Παυλίδη (τραυματίας) και Γιακουμάκη (τιμωρημένος), ενώ πίσω του θα βρίσκονται οι Μπακασέτας (στον άξονα), Μασούρας στο ένα «φτερό» και ένας από τους Πέλκα (επικρατέστερος), Φούντα ή Χατζηγιοβάνη στο άλλο. Να σημειωθεί ότι επίσης τιμωρημένος με κάρτες είναι ο Μάνταλος.

Η αυριανή προπόνηση στο γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, θα ξεκινήσει στις 19:00. Λίγη ώρα νωρίτερα (18:15) θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα