Ελλάδα Κ19 – Ισπανία Κ19 0-5: Συντριβή από τους Ίβηρες

Απογοητευτική ήταν σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Εθνική ομάδα Νέων στο αμυντικό κομμάτι, καθώς γνώρισε τη συντριβή από την Ισπανία με 5-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Euro K19 που διεξάγεται στη Μάλτα. Απίθανα λάθη από τους νεαρούς διεθνείς στα μετόπισθεν, ανώτερη η ταλαντούχα ομάδα της Ισπανίας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μόλις στο 2ο λεπτό η Εθνική Νέων έχασε την πρώτη της σημαντική ευκαιρία με σουτ του Σμυρλή, ο οποίος ανάγκασε τον Ιριμπάρνε σε σπουδαία επέμβαση.

Οι Ισπανοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία

των κινήσεων και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Μπαρμπερά μετά από εξαιρετική προσπάθεια και γύρισμα του Γκονθάλο.

Στο 14ο λεπτό ήρθε το δεύτερο τέρμα των Ισπανών. Ο Άνχελ υποδέχθηκε τη μπάλα μετά από σέντρα του Φρεσνέδα και με πλασέ ανάμεσα σε δύο κεντρικούς αμυντικούς της Εθνικής μας ομάδας έκανε το 2-0!

Σε… τρικυμία η Εθνική Νέων, δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 17ο λεπτό με σουτ του Παλάσιος από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Ισπανών και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είδε τους Ίβηρες να σκοράρουν το τέταρτο τέρμα τους με τον Μπαρμπερά.

Oι Ισπανοί διατήρησαν το υψηλό τέμπο στο παιχνλίδι τους και έκαναν στο 57ο λεπτό το 5-0 με κεφαλιά του Κάσας.

Ελλάδα: Μπότης, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης, Προδρομίτης, Γεωργιάδης, Συμεωνίδης (46′ Τσίκος), Σταυρόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Κόττας (36′ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74′ Αποστολάκης), Τζίμας (86′ Γκολφίνος)

Ισπανία: Ιριμπάρνε, Βάγιε, Γκασλορόβσκι, Κάσας, Φρεσνέδα, Γκονθάλο (46′ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Άνχελ (66′ Ντιαό), Παλάσιος (67′ Πουγιόλ), Πέρεθ (67′ Γκαρίδο), Ακομά (73΄ Ομοροδιόν), Μπαρμπερά

Keywords
Τυχαία Θέματα