Έλις: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Έλις: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»basket1thanosΠέμ, 01/14/2021 - 22:40

«Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Έχουν πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στο κομμάτι των ριμπάουντ», ανέφερε αρχικά ο Έλις στην media day του Ολυμπιακού ενόψει Βιλερμπάν, προτού προσθέσει για την μονομαχία του με τον θηριώδη Φαλ:

«Πρέπει να βγω στο παρκέ και να ματσάρω την ενέργειά του. Είναι

ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην λίγκα. Είναι πολύ ψηλός. Πρέπει να έχω ενέργεια και να τον κουράσω στις δύο πλευρές του παρκέ».

Για το αν το ματς με την Βιλερμπάν αποτελεί ευκαιρία για να «χτίσει» σερί ο Ολυμπιακός: «Το συζητάμε αυτό. Αφορά το κομμάτι της συγκέντρωσης. Τώρα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε βάση στην ομάδα μας».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε για το ματς με την Βιλερμπάν (15/01, 21:30, Novasports) και την... μάχη με τον Φαλ, ενώ ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Article publish on Πέμ, 01/14/2021 - 22:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα