Εκτός τελικού η Μαρία, αποκλεισμός από την Μάρτιτς στο Λιντς (hls)

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Πέτρα Μάρτιτς για την Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο ημιτελικό του WTA 250 τουρνουά του Λιντς στην Αυστρία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 1 στο ταμπλό, ηττήθηκε με 2-1 σετ από την 32χρονη Κροάτισσα μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά. Η Μαρία κατέκτησε το πρώτο σετ

πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 6-3. Το μπρέικ της Ελληνίδας στο 8ο γκέιμ, αποδείχθηκε ουσιαστικά καθοριστικό για την έκβαση του σετ, αφού η Ελληνίδα σέρβιρε στη συνέχεια για την κατάκτησή του η οποία ήρθε τελικά μετά από 58′.

Στο δεύτερο σετ, η Μάρτιτς μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 και 5-1, κατακτώντας τελικά το σετ με 6-3 μετά από 46 λεπτά.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ της αναμέτρησης η Μαρία δεν κατάφερε να αποφύγει το μπρέικ στο 9ο γκέιμ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Μάρτιτς να σερβίρει για το ματς. Η Κροάτισσα έφτασε στο πολυπόθητο 6-4 και πανηγύρισε έντονα την σπουδαία νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου αύριο Κυριακή (Novasports Start 15:00) θα βρει απέναντί της την 21χρονη Ρωσίδα, Αναστέισα Ποταπόβα, Νο 44 στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα