Εκτός Steam τα Lego: Lord of the Rings and The Hobbit

Νοοοοοοοο!

Μυστηριωδώς φαίνεται να εξαφανίστηκαν τα Lego: Lord of the Rings και The Hobbit από το Steam.

Όπως αναφέρει το PCGamer, τα δύο παιχνίδια όχι μόνο έφυγαν από την πλατφόρμα, αλλά αφαιρέθηκαν και από οποιοδήποτε άλλο store

ήταν διαθέσιμα. Όπως παρατήρησε και ο χρήστης του Reddit, SuperMoonkey, αν κάνετε search τα παιχνίδια, δεν θα μπορέσετε να τα βρείτε, αν και οι σελίδες τους ακόμα υπάρχουν, χωρίς την επιλογή για αγορά.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι βέβαια, όπου ένα παιχνίδι μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη θέση, κυρίως λόγω δικαιωμάτων, αλλά μπορεί από την άλλη να μην είναι μόνιμο. Βέβαια, με την απειλή του Epic Games Store, μπορεί σε λίγες μέρες να δούμε τα παιχνίδια να εμφανίζονται εκεί, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece [Update] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Kέρδισε 1 Xbox One X - προσφορά της Fanta! Γυναίκα καλεί την αστυνομία μετά από καβγά με τους γονείς της για τα βιντεοπαιχνίδια Monster Hunter: World - Assassin's Hood Gameplay Video

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα