Εκπλήξεις από το παρελθόν έρχονται στο "American Horror Story"

Δύο crossover από τις πρώτες σεζόν επιβεβαιώθηκαν.

Με πρόσφατο tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ryan Murphy, δημιουργός της σειράς "American Horror Story", επιβεβαίωσε δύο μελλοντικά crossover από τις πρώτες σεζόν, όπως αναφέρει το TVline.

Νωρίτερα ο Murphy είχε δηλώσει, "Δουλεύουμε σε αυτό αλλά δεν πρόκειται να συμβεί τώρα(όγδοη σεζόν)", και συμπλήρωσε,

"Αυτό θα συμβεί πιθανότατα στην επόμενη". Τελικά, όμως, έκανε την έκπληξη.

Ο όγδοος κύκλος του τηλεοπτικού τρόμου με τίτλο "American Horror Story" θα θυμίσει στους τηλεθεατές την αρχή του, μέσα από την επαναφορά των χαρακτήρων από τα "Murder House", πρώτη σεζόν, και "Coven", τρίτη σεζόν.

The Coven/Murder House AHS crossover season won't be happening next year...because it's happening THIS YEAR. AHS #8 WITCHES RULE THIS SEPTEMBER

Ryan Murphy (@MrRPMurphy) 14 Ιουνίου 2018

Το "Murder House" είναι ο τίτλος του πρώτου κύκλου της σειράς όπου η οικογένεια Harmon μετακομίζει σε ένα σπίτι Βικτοριανής εποχής, στιγματισμένο από τον μυστηριώδη θάνατο των προηγούμενων κατοίκων του. Το ανατριχιαστικό παρελθόν της οικίας κυνηγά τους νέους του κατοίκους, που θα ζήσουν μια σειρά από υπερφυσικές εμπειρίες.

Με τον τίτλο "Coven", η τρίτη σεζόν εξελίχθηκε γύρω από την ιστορία μαγισσών, απόγονων του Σάλεμ, και της ακαδημίας Miss Robichaux's στη Νέα Ορλεάνη. Η υπόθεση περιλαμβάνει σκοτεινή μαγεία, ανεξήγητες κατάρες και μυστικιστικές ιεροτελεστίες.

Οι φαν της σειράς μπορούν να περιμένουν μια πολύ γεμάτη σεζόν, με ολοκαίνουργια χρονική κατεύθυνση. Στον όγδοο κύκλο θα κάνει την εμφάνισή της και η πασίγνωστη Joan Collins ("Dynasty"), μαζί με τους Kathy Bates, Sarah Paulson και Evan Peters.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]American Horror Story: Η Joan Collins υποψήφια για την 8η σεζόνΣτο μέλλον κοιτά η όγδοη σεζόν του "American Horror Story"Η νέα σεζόν του "American Horror Story" δεν είναι επίθεση κατά του Trump

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα