Εκδικητές, Captain Marvel, Toy Story και πολλά ακόμα hot trailer φέτος για το Super Bowl

Δείτε όλα τα trailer του Super Bowl 53!

Το Super Bowl δεν είναι πλέον μόνο για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Είναι επίσης μια τεράστια ευκαιρία για το Χόλιγουντ να προωθήσει κάποια από τα πιο καυτά του, επερχόμενα blockbuster σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ακροατήρια που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Φυσικά, το Super Bowl 53 δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού και φέτος είχαμε άπλετο φρέσκο υλικό από υπερηρωικά ensemble, ακριβοπληρωμένες περιπέτειες και πολυαναμενόμενα θρίλερ, τόσο από στον χώρο της μεγάλης, όσο και της μικρής οθόνης!

Εμείς, μαζέψαμε όλα τα trailer που έκαναν αίσθηση τη βραδιά του μεγάλου παιχνιδιού και σας τα παραθέτουμε, για να πάρετε μια ιδέα από τις νέες ταινίες και σειρές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣAvengers: EndgameCaptain MarvelHobbs and ShawUsToy Story 4Alita: Battle AngelWonder ParkScary StoriesΤΗΛΕΟΡΑΣΗThe Handmaid's TaleThe Twilight ZoneΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣHyundaiCoca-ColaBurger KingBud LightAmazonBud LightBudweiserGoogleMicrosoft

Ποιο τηλεοπτικό σποτ ξεχωρίσατε εσείς;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Ent. Department, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να τη βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Athens Fashion Film Festival - 25, 26 & 27 Φεβρουαρίου Ο "Παραμυθένιος Κήπος" του Will o’ Wisps Festival έρχεται 1 & 2 Ιουνίου 2019 O Jordan Peterson ξεκινά τη δική του "Patreon" πλατφόρμα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα