Έκαναν το “break” και ισοφάρισαν οι πρωταθλητές (photo)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς νίκησαν 109-104 τους Τορόντο Ράπτορς εκτός έδρας και έκαναν το 1-1 στους τελικούς του ΝΒΑ, παίρνοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας. Καθοριστικό τρίποντο από τον Αντρέ Ιγκουοντάλα στα 7'' πριν το φινάλε, με τους γηπεδούχους να έχουν μειώσει στο καλάθι και έχουν την τελευταία επίθεση δική τους. Τα ξημερώματα της Τετάρτης το τρίτο ματς της σειράς.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση και αποφεύγοντας τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης, κατάφεραν να φτάσουν
στη νίκη. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, σε 32,07 λεπτά συμμετοχής, με 4/6 τρίποντα.

Στους 23 πόντους, ο Στεφ Κάρι σε 40,40 λεπτά συμμετοχής, με 3/10 σουτ τριών πόντων. Ο Ντρέιμοντ Γκριν σημείωσε double double με 17 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ είχε και εννέα ασίστ, μια λιγότερη από το να κάνει triple double. Επίσης, ο Αμερικανός παίκτης είχε δυο κλεψίματα και ένα κόψιμο. Double double και από τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος είχε έντεκα πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάουι Λέοναρντ συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, σημειώνοντας double double με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ, σε 38,43 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, είχε τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο. Ο Φρεν Βαν Βλιτ σημείωσε 17 πόντους με 2/8 σουτ τριών πόντων, ενώ στους 13 πόντους σταμάτησε ο Κέιλι Λόουρι. Στους δώδεκα πόντους ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος είχε και δώδεκα ριμπάουντ.

Οι πόντοι:

Ράπτορς: Λέοναρντ 34, Σιάκαμ 12, Γκασόλ 6, Γκριν 8, Λόουρι 13, Βαν Βλιτ 17, Ιμπάκα 7, Πάουελ 7

Ουόριορς: Ιγκουοντάλα 8, Γκριν 17, Κάζινς 11, Τόμπσον 25, Κάρι 23, Μακ Κίνι 2, Κουκ 9, Γερέμπκο 2, Μπόγκουτ 6
Keywords
Τυχαία Θέματα