"Είμαι περίεργος να τον δω ως Ομοσπονδιακό" (video)

Εργάζεται στο International Football Magazine και βρέθηκε στη χώρα μας για να καλύψει την παρουσίαση και γενικά τις πρώτες μέρες του Τζον Φαντ Σιπ ως εκλέκτορα της Εθνικής Ελλάδος. Ο λόγος για τον συνάδελφο Κρις Τέμπλμαν ο οποίος μίλησε στο novasports.gr για τον συμπατριώτη του τεχνικό.

Επί της ουσίας ο κύριος Τέμπλμαν είπε πως και οι Ολλανδοί είναι περίεργοι για το πως θα ανταποκριθεί ο Φαντ Σιπ στο νέο βήμα της καριέρας του το οποίο αναμφίβλα αποτελεί και μια ευκαιρία για εκείνο.

Ο 56χρονος τεχνικός θα εργαστεί
για πρώτη φορά ως ομοσπονδιακός κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στη φύση της νέας του δουλειάς. Όπως εξηγεί ο Τέμπλμαν, ο Φαντ Σιπ έχει συνηθίσει και του αρέσει να δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του με σκοπό της προπονητικής του καριέρας να "πλάθει" νέους παίκτες και να τους παρουσιάζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εξ ου και η περιέργεια για το νέο του ρόλο.

Τόνισε πάντως πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι καθώς είναι ικανός να βρει το ελληνικό ταλέντο που σίγουρα υπάρχει σε Ελλάδα και εξωτερικό, να το συνδυάσει με το ελληνικό πάθος και να φτιάξει μια πού καλή ομάδα. Δείτε τη συνέντευξη του Ολλανδού δημοσιογράφου.
Keywords
Τυχαία Θέματα