Οι εννιά διεθνείς του ΠΑΟΚ

Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, φάνταζε ιδανικό για τον Άμπελ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, ώστε αφενός να ηρεμήσει η ομάδα κι αφετέρου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε πράγματα που ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ ζητεί από τους παίκτες του στα παιχνίδια, αλλά δεν εφαρμόζονται όπως αυτός θέλει. Ο αυξημένος αριθμός κλήσεων προς τους "ασπρόμαυρους" διεθνείς, όμως, δεν επιτρέπει να γίνει η
δουλειά του προπονητή στο επιθυμητό επίπεδο.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στους εννιά έφτασε ο αριθμός των παικτών του "Δικέφαλου", που κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, μετά την εσπευσμένη πρόσκληση που έλαβε σήμερα (2/9) το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ. Ο τελευταίος, εκτός από τον αριστερό οπισθοφύλακα έχει καλέσει για τους αγώνες με τη Φινλανδία (5/9) 8 και το Λιχτενστάιν (8/9) και τους Δημήτρη Πέλκα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Δημήτρη Λημνιό.

Από εκεί και πέρα, ο Ενέα Μιχάι θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Γαλλία (εκτός, 7/9) και Ισλανδία (εντός, 10/9). Ο Ίνγκι Ίνγκασον κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας για τις αναμετρήσεις με Μολδαβία και Αλβανία, αλλά ζήτησε να μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλέψει με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής. Ο Μίροσλαβ Στοχ ειναι στους αναπληρωματικούς της Εθνικής Σλοβακίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Κροατία και Ουγγαρία. Ο Άντερσον Εσίτι επιστρέφει στην Εθνική Νιγηρίας και θα είναι στην αποστολή της ομάδας της χώρας του για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία (10/9).

Επιπλέον, ο Αντώνης Γαϊτανίδης βρίσκεται στις επιλογές του Γιάννη Γκούμα για το φιλικό κόντρα στη Γερμανία (εκτός, 5/9) και την αναμέτρηση με τη Λιθουανία στην Καλλιθέα (10/9) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2019-21.

Εκτός από τους παίκτες της πρώτης ομάδας, οι Θανάσης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Δημήτρης Κώττας και Μηνάς Βασιλειάδης θα πάρουν μέρος με την Εθνική Ελλάδας U15 στο τουρνουά UEFA U15 Development Tournament στη Βουλγαρία (2-9 /9).
Keywords
Τυχαία Θέματα