Είδε…αστεράκια ο Ερυθρός Αστέρας!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν εξ αρχής, δημιούργησαν ευκαιρίες προτού φύγει το πρώτο 15λεπτο με τους Καβάνι και Εμπαπέ, μέχρι να αναλάβει δράση ο Νεϊμάρ, που χτύπησε δις σε 158 δευτερόλεπτα.

Ο Βραζιλιάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20’ έσυρε το χορό, για να τον συνεχίσει δύο λεπτά αργότερα, τελειώνοντας με ιδανικό τρόπο την πάσα του Εμπαπέ, ύστερα από
κλέψιμο του Ραμπιό.

Οι Παριζιάνοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, αντιθέτως το…πάτησαν ακόμη περισσότερο για να βρεθούν στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα 4 γκολ. Στο 37’ ο Καβάνι διεκδίκησε και πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, έκανε προσποίηση, η μπάλα από το σουτ του Ουρουγουανού κόντραρε στον Ντέγκενεκ για να καταλήξει στο βάθος της εστίας των Σέρβων.

Από τη γιορτή δεν έλειψε ο Ντι Μαρία, με τον Αργεντινό να σημειώνει το 4-0 στο 42', αφού ο Μενιέ με έξοχη σέντρα με το εξωτερικό δεξί του έδωσε έτοιμο γκολ.

Το σύνολο του Τούχελ συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Εμπαπέ να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 70’, ενώ οι Σέρβοι του Μιλόγεβιτς –με τους οποίους πήραν φανέλα βασικού οι Μάριν και Μπεν- βρήκαν το γκολ της μείωσης του σκορ στο 74’ με ωραίο σουτ του Μάριν.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Νεϊμάρ, με μία ακόμη εκτέλεση φάουλ στο 81’ για το τελικό 6-1. O άσος της Παρί έφτασε τα 30 γκολ στο Champions League ισοφάριζοντας την επίδοση του Κακά, σε ότι αφορά στη λίστα των Βραζιλιάνων με τα περισσότερα γκολ στο θεσμό.

3ος όμιλος Champions League
Parc des Princes, Παρίσι, Γαλλία

Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας
Κίτρινες κάρτες: 68' Στόικοβιτς, 75’ Πάβκοβ
Κόκκινη κάρτα:-

Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-3-1): Αρεολά - Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα (αρχ.) (76’ Κέρερ), Κιμπεμπέ, Μπερνάτ - Βεράτι, Ραμπιό –Εμπαπέ (76’ Τσούπο-Μότινγκ), Νεϊμάρ (82’ Ντράξλερ), Ντι Μαρία - Καβάνι
Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1): Μπόργιαν - Στόικοβιτς, Σάβιτς (46’ Μπάμπιτς), Ντέγκενεκ, Ρόντιτς - Κρστιτσιτς, Γιόβιτσιτς - Μάριν, Τσάουσιτς, Σίμιτς (46’ Πάβκοβ) - Μπεν (73’ Εμπεσίλιο)

Προπονητής: Βλάνταν Μιλογέβιτς
Keywords
Τυχαία Θέματα