Μούκαμ: «Εκπληκτική η Τούμπα»

Ο Καμερουνέζος μέσος ήρθε το 2014 στην Ελλάδα από τη Μετζ Β για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί έμεινε δύο χρόνια και μετά μετακόμισε στον Βόλο για λογαριασμό του τοπικού Ολυμπιακού. Από φέτος αγωνίζεται στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και μετά από δύο χρόνια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο
βραχύσωμος μέσος μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για τα ματς με τον ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω και πάλι να παίξω στην Ελλάδα διότι εκεί ξεκίνησα την αθλητική μου καριέρα. Φυσικά γνωρίζω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας και μπορώ να πω ότι απλά είναι εκπληκτική. Ανυπομονώ για το ματς του δεύτερου γύρου.»

Στη ΜΠΑΤΕ έχει βρει κι άλλον… πρώην Έλληνα. Τον Ντμίτρι Μπάγκα που έπαιξε στον Ατρόμητο, με τον οποίο αναλύουν στους συμπαίκτες τους τι εστί ΠΑΟΚ και Τούμπα: «Μαζί με τον Ντμίτρι Μπάγκα που έπαιξε στον Ατρόμητο μιλάμε στους συμπαίκτες μας για τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε εκεί.»

Στην ερώτηση να μας αναλύσει το στιλ παιχνιδιού της ΜΠΑΤΕ ήταν λακωνικός αλλά to the point: «Το στιλ παιχνιδιού της ΜΠΑΤΕ είναι ένα σύγχρονο στιλ που μπορώ να πω ότι είναι απλό ποδόσφαιρο αλλά πολύ αποτελεσματικό.»

Για τον όμιλο που βρίσκονται οι ΜΠΑΤΕ και ΠΑΟΚ είπε: «Σε ότι έχει να κάνει με τον όμιλο μας στο Europa League πιστεύω ότι η Τσέλσι θα περάσει άνετα πρώτη και μετά θέλω η δική μου ομάδα να είναι αυτή που θα πάρει τη δεύτερη θέση. Ασφαλώς πολύ σημαντικά γι’ αυτό θα είναι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Όσο για τη σύγκριση Λευκορωσίας και Ελλάδας, η απάντηση φέρνει στο όπου γης και πατρίς: «Η Λευκορωσία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Ωστόσο και στις δύο η διαμονή είναι πολύ ευχάριστη.»
Keywords
Τυχαία Θέματα