Έγινε της ανατροπής!

Βόλος για άνοδο

Ο Βόλος επικράτησε 2-1 της Δόξας Δράμας, η οποία μάλιστα προηγήθηκε 1-0 στο σκορ και διατήρησε προβάδισμα έντεκα πόντων από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Θεσσαλίας μπορεί να νιώθει πλέον με το ένα πόδι στην κορυφαία κατηγορία! Η Δράμα άνοιξε το σκορ με τον Δούμτσιο στο 24' και ο Βόλος με γκολ
των Ηλιόπουλου (35') και Πίσπα (72') πήρε την πολύτιμη νίκη που τον έφερε στους 44 πόντους.

Με ανατροπή δεύτερος

Ο Απόλλων Λάρισας τα χρειάστηκε καθώς βρέθηκε να χάνει εντός έδρας 2-0 από τον ουραγό Αιγινιακό με γκολ των Σοφιάνη (32') και Βλαχομήτρου (44'). Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Χατζής πέτυχε δύο (47', 61'), το πρώτο από αυτά με πέναλτι, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει 2-2 ο Κοντές στο 51ο λεπτό. Ο Απόλλωνας έχει 33 βαθμούς, αφήνοντας τον ΑΟΚ στους 30.

Το μπλόκο του Ηρακλή

Ο Ηρακλής έκοψε το δρόμο του ΑΟΚ με την ισοπαλία 1-1 στη Θεσσαλονίκη. Ο Περόνε άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Κέρκυρας ισοφάρισε ο Κρητικός στο 46'. Οι Φαίακες έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της εισοδου στα μπαράζ για την κορυφαία κατηγορία.

Μεγάλο ματς στη Σπάρτη

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο εκτός έδρας πελλοπονησιακό ματς με τη Σπάρτη. Οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα στο ματς, καθώς ο Σωτηράκος πέτυχε το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό. Ο Καινούργιος ισοφάρισε στο 10ο λεπτό για τη Σπάρτη, ωστόσο η Παναχαϊκή με δύο γκολ του Ελευθεριάδη (57', 66' πεν.) πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Η Σπάρτη απλά κατάφερε να μειώσει με τον Ζαχαριουδάκη στο 89'.

Επιτέλους τρίποντο για τον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στα τρίποντα, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, επικρατώντας του Καραϊσκάκη 2-0 στα Περιβόλια. Η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Λουκίνα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75' ο Καραγκούνης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 0-1

Αήττητος Σπάτων – Ηρόδοτος 1-1

Η βαθμολογία:

1. Βόλος 44
2. Απόλλων Λάρισας 33
3. ΑΟΚ 30
4. Παναχαϊκή 28
5. Πλατανιάς 28
Keywords
Τυχαία Θέματα