Ευτυχώς υπάρχει ο Μπέργκμαν...

Μπορεί η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα να διαθέτει 8 νέες ταινίες στις Αίθουσες, αλλά μία επανέκδοση είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις. Καθώς η σεζόν ολοκληρώνεται, οι περισσότερες δημιουργίες κυμαίνονται δυστυχώς σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Σινεφίλ όαση αποτελεί και το Ταινιόραμα 2019 που εισέρχεται στη 2η εβδομάδα προβολών του: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάθιου ΜακΚόναχι,

είναι ο «Παραλίας» του Χάρμονι Κορίν, ενώ ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει ως τζίνι στον «Αλαντίν» του Γκάι Ρίτσι, σε δύο μέτριες ταινίες που μας έρχονται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός Λουί Γκαρέλ, περνά για δεύτερη φορά πίσω από την κάμερα και στο φιλμ «Ένας Πιστός Άντρας» σκηνοθετεί με μαεστρία τον εαυτό του, σ' ένα ερωτικό τρίγωνο, ανάμεσα στην Λίλι Ρόουζ Ντεπ και την Λετίσια Κάστα.

Το «Σουτιέν» του Veit Helmer, είναι μία από τις λίγες ενδιαφέρουσες κινηματογραφικά περιπτώσεις της νέας εβδομάδας, καθώς και το γαλλόφωνο «Το Πρόβλημά Μου Είσαι Εσύ» του Pierre Salvadori. Ενώ σε επανέκδοση κυκλοφορεί το υπέροχο «Καλοκαίρι με τη Μόνικα» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν. Αναλυτικά:

«Ένας Πιστός Άντρας» (A Faithful Man / L'homme fidèle - 2018) του Λουί Γκαρέλ (Γαλλία)


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα