«Ευτυχώς το λάθος μου δεν μας κόστισε...» (video)

Ο Ούγκο Λιορίς έκανε ένα λάθος στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον, που είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι.

Ο τερματοφύλακας των «σπιρουνιών» παραδέχτηκε το λάθος του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στάθηκε τυχερός καθώς δεν κόστισε στην ομάδα του.

Αναλυτικά:
«Ξέρω ως τερματοφύλακας πως ορισμένες φορές θ΄αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις. Ήμουν έξαλλος με μένα γι΄ αυτό το λάθος που έκανε και δεχτήκαμε γκολ. Ένιωσα καλύτερα μόνο όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ,
λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος μέχρι το τέλος και συγκεντρωμένος. Σημασία έχει πως αντιδράς σε μια κατάσταση, μετά από ένα τέτοιο λάθος. Πρέπει να δείξεις την προσωπικότητά σου. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση μου στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως χρωστούσα την επέμβαση του 90ου λεπτού στους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι πως το λάθος μου δεν κόστισε στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα