Έφοδος στα γραφεία της Starbreeze με μία σύλληψη

Οι CEO και CFO της Starbreeze πούλησαν μεγάλο μέρος μετοχών νωρίτερα αυτό το έτος.

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του CEO της και την κατάθεσης αίτησης για ανασυγκρότηση, έγινε έφοδος από τις αρχές στην έδρα της Starbreeze στη Στοκχόλμη για υποψίες εμπιστευτικών συναλλαγών.

Σύμφωνα με την Dagens Industri, στα γραφεία της Starbreeze έγινε έφοδος

από τις αρχές, κατασχέθηκε εξοπλισμός και συνελήφθη ένα άτομο που έως τώρα δεν έχει κατονομαστεί.

Τα στελέχη της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες, πούλησαν μεγάλο μέρος μετοχών της εταιρείας μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Από την ανακοίνωση των οικονομικών προβλημάτων της Starbreeze, οι τιμές των μετοχών για το στούντιο έχουν μειωθεί κατά 80%.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Starbreeze ανακοίνωσε την απόφαση της για αναδιάρθρωση μετά από τις αδύναμες πωλήσεις του Overkill's The Walking Dead. Το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από την θυγατρική εταιρεία Overkill της Starbreeze, έτυχε κακών κριτικών, με την έκδοση του PC να είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Οι εκδόσεις του Xbox One και του PlayStation είναι ακόμα προγραμματισμένες για κυκλοφορία τον Φεβρουάριο. Άλλα παιχνίδια στα οποία έχει εργαστεί η εταιρεία είναι τα Payday: The Heist και Brothers: A Tale of Two Sons .

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceImperator: Rome - Playing As Rome GameplayΗ Samsung πιάστηκε (πάλι) να προσπαθεί να περάσει μια φωτογραφία DSLR για selfie από το A8Το Tumblr θα απαγορεύσει κάθε είδος πορνογραφικού περιεχομένου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα