Εύκολα στην Elite Round η Νέων

Η Εθνική Νέων εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Elite Round του EURO πετυχαίνοντας τη δεύτερη της νίκη στη Βουλγαρία αυτή τη φορά επί της Ρουμανίας με το εντυπωσιακό 5-3.

Έτσι μετά το 4-0 επί του Γιβραλτάρ έφτασε τους έξι βαθμούς και το ματς με τη Βουλγαρία την τελευταία αγωνιστική έχει χαρακτήρα πρωτιάς την οποία εξασφαλίζουμε ακόμα και με ισοπαλία.

Στο ματς με τη Ρουμανία η Ελλάδα
προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη του Λεβαδειακού μόλις στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης, για να ισοφαρίσει ο Σέφερε ένα λεπτό αργότερα. Ο Τσαούσης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 34ο λεπτό για να δώσει ξανά προβλαδισμα στην Ελλάδα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ιωαννίδης πέτυχε το δεύτερό του γκολ ενώ ο Μπότος ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη στο 74ο λεπτό. Η Ρουμανία μείωσε στο 78' με τον Πετρίλα αλλά ο Εμμανουηλίδης επανέφερε την τάξη στο 84ο λεπτό κάνοντας το 5-2. Το ματς είχε κι άλλο γκολ με τον Σέφερ στις καθυστερήσεις να γράφει το τελικό 5-3.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Νικοπολίδης, Λυρατζής (87' Βιταλιώτης), Τσαούσης (68' Λιάβας), Μιχαϊλίδης, Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος, Ιωαννίδης, Μπότος (87' Κουτσουπιάς), Δούμτσης (60' Γαϊτανίδης), Διαμαντής

Η βαθμολογία

1 Ελλάδα 6
2 Βουλγαρία 4
3 Ρουμανία 1
4 Γιβραλτάρ 0

Η τελευταία αγωνιστική

Βουλγαρία – Ελλάδα
Γιβραλτάρ – Ρουμανία
Keywords
Τυχαία Θέματα